en-us
  • fi
  • en-us

Ajanvaraus

Puhelin: 045 3413969

Aukioloajat

Ma - Pe: 10.00 - 19.00
La: 10.00 - 16.00

Muina aikoina sopimuksen mukaan

Tervetuloa Hoitohuone Maisemaan!


Rauhoittavaan, kiireettömään ja lämminhenkiseen tunnelmaan maisemaikkunan äärelle.

Maisemasta saat luonnolliset kauneudenhoitopalvelut sokeroinneista ja tehokkaista kasvohoidoista hemmotteleviin hoitokokonaisuuksiin ja rentouttaviin hierontoihin. Kaikissa hoidoissa huomioidaan yksilöllisesti sinun toiveesi ja tarpeesi. Hoidoissa käytetään laadukasta kotimaista luonnonkosmetiikkaa.

Ajankohtaista

Kaamostarjoukset loka- marraskuulle


Hetken hengähdys kaamoksen keskellä, hemmottelua ja rentoutumista, aikaa vain itselle 🧡 Samalla tehokas syväpuhdistava, kosteuttava, kirkastava ja ravitseva kasvohoito✨ Miltä kuulostaa? Sinun tarvitsee vain pujahtaa lämmitettyyn hoitopetiin pehmeän peiton alle...🧡

Nyt Maisemassa kaamostarjouksena loka-marraskuun ajan kaksi ihanaa kokonaisvaltaista ja rentouttavaa hoitoa, jotka sopivat erityisen hyvin koleaan syksyyn.🍂 Molemmat hoidot sopivat kaikille ihotyypeille.


Unna Nordic - Metsäelämys 76 € (norm. 90 €)

Syväpuhdistava, kirkastava, kosteuttava kasvohoito sekä selkä- ja käsihieronta Unnan metsäisten tuoksujen kera. 

Nyt saat Metsäelämyksen selkä- ja käsihieronnan halutessasi kuumakivihierontana (kirjoita aikaa varatessasi viestikenttään kuumakivet).Anumati Skincare Detox Energia+kasvohoito 69€ (norm. 82 €)

Syväpuhdistava, kirkastava, uudistava ja energisoiva kahden erikoiskasvonaamion kasvohoito. Sisältää myös käsi-tai jalkahieronnan sekä niska-hartia-päähieronnan.