Hemmottelevat hoitokokonaisuudet

Unna Nordic - Metsäelämys 1h 15min

Rentouttava, metsäinen elämyshoito kaikille aisteille. Hoito alkaa rentouttavalla selkähieronnalla, jonka jälkeen tehdään kasvoille kaksoispuhdistus sekä syväpuhdistava, ihoa kirkastava turve-hiilikuorinta. Ihoasi hellitään ja kosteutetaan kerrostamalla mahlaa sisältäviä hoitovesiä sekä ihoa uudistavia seerumeja. Syvän rentoutumisen koet viimeistään havumetsältä tuoksuvan kasvohieronnan aikana, jonka jälkeen kasvoillesi levitetään viilentävä naamio. Naamion vaikuttaessa saat käsihieronnan.

92€

Aamukaste 1h 20min

Kosteuttava, pehmittävä hoitokokonaisuus jaloille, käsille ja kasvoille. Hoito alkaa maisemaikkunan äärellä pehmittävällä jalkojen kuorinnalla, naamiolla ja hieronnalla. Kädet saavat myös kuorinnan, naamion ja hieronnan. Kasvoille alkupuhdistus, kuorinta, kosteutusta hoitovesiä kerrostaen sekä seerumilla. Lopuksi vielä kasvojen hieronta naamion kera ja hoitovoide. Hoidon aikana tai sen jälkeen saat nauttia kupillisen yrttiteetä. Hoitoa voidaan myös muokata toiveidesi mukaan.

89€

Päivänpaiste 1h 50min

Piristävä ja virkistävä hoito päästä varpaisiin. Aineenvaihduntaa ja verenkiertoa vilkastuttava koko kehon kuivaharjaus kuorintakintailla ja kokovartalohieronta ihoa hoitavalla aromaöljyllä. Kasvoille virkistävä hoito: alkupuhdistus, syväpuhdistava ja kirkastava turve-hiilikuorinta, hoitovesi ja seerumi, kasvojen hieronta naamion kera ja hoitovoide. Hoidon päätteeksi saat nauttia vielä kupillisen piristävää yrttiteetä. Hoitoa voidaan muokata toiveidesi mukaan, ilmoitathan toiveesi etukäteen.

115€

Iltarusko 2h

Rentouttava ja rauhoittava hoitokokonaisuus, joka alkaa kupposella rauhoittavaa yrttiteetä, lämpimällä jalkakylvyllä ja jalkojen hieronnalla ja jatkuu erittäin rentouttavalla selän ja niska-hartiaseudun kuumakivihieronnalla. Kasvosi saavat alkupuhdistuksen jälkeen kuorinnan, pitkän hieronnan ja rauhoittavan naamion, jonka aikana saat vielä totaalisesti rentouttavan päähieronnan. Hoitoa voidaan muokata toiveidesi mukaan, ilmoitathan toiveesi etukäteen.

125€

Lahjakortti

Lahjakortti hemmotteluun, ihana antaa ja saada!

Lahjakortin tietylle summalle voit ostaa sähköisesti tämän linkin kautta https://booksalon.fi/hoitohuone-maisema/gift-cards  Voit valita lähetätkö lahjakortin saajan sähköpostiin vai omaasi, jolloin voit tulostaa sen ja antaa saajalle.

Perinteiset kirjoitetut lahjakortit saat Maisemasta paikan päältä. Varaathan ostosajan etukäteen puhelimitse.