Tuotesarjat

Unna Nordic

Tunne metsä ihollasi

Unna Nordic on suomalainen luonnonkosmetiikkasarja, jossa yhdistyvät ihon uusiutumiskykyä vahvistavat ja aktivoivat laadukkaat raaka-aineet premium- kosmetiikan ylellisyyteen. Metsä ja sen myönteiset vaikutukset mieleen ja kehoon ovat olleet inspiraation lähteenä Unna Nordic-sarjalle. Pääraaka-aineet ovat peräisin suomalaisesta luonnosta. Unnan tarjoaa sinulle aisteja hellivän metsähetken!

Djusie


Djusie on suomalainen luonnonkosmetiikkasarja, jonka tuotteet ovat ECOCERT-sertifioituja. Djusie edustaa mielen hyvinvointia, tervettä itsetuntoa, ystävällisyyttä ja luonnollista kauneutta.

Djusien ihonhoitofilosofia perustuu mehukkaaseen ihoon, joka on kuulas, kosteutettu, napakka, elinvoimainen ja kirkas, sekä sisältä että ulkoa. Mehukkaan ihon salaisuus on runsaassa kosteutuksessa, ihanteellisessa pH-tasapainossa ja vahvassa suojabarriäärissä. Djusie -tuotteet tukevat ihon optimaalista kosteus-rasvatasapainoa.


Jokaisella raaka-aineella on Djusie-tuotteissa oma tärkeä tehtävänsä, eivätkä tuotteet sisällä mitään ihon tai tuotteen funktion kannalta turhaa.EKOPHARMA - VOIMAA POHJOISEN LUONNON MARJOISTA

Ekopharma on suomalaista, sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, jonka ainutlaatuinen hoitoteho on jo vakuuttanut suomalaiset kuluttajat. Ekopharma pohjautuu suomalaisten marjojen ravintorikkauteen sekä parhaisiin luonnollisiin aktiiviaineisiin. Se on vastuullisesti tuotettua, hellää sinulle ja ympäristölle ystävällistä ammattitason ihon- ja hiustenhoitoa.

Pohjolan yöttömän yön kasvukausi tekee marjoistamme poikkeuksellisen ravintorikkaita

Ekopharma yhdistää kotimaisten marjojen antioksidantti- ja ravintorikkauden sekä tutkitusti vaikuttavimmat luonnonkosmetiikan aktiiviaineet ainutlaatuiseksi hoitotehoksi. Ekopharma on lupaus luonnon ja ympäristön kunnioittamisesta sekä parhaasta hoitotehosta ja hyvästä ihosiedettävyydestä.

Hoitohuone Maisemasta löydät tällä hetkellä Ekopharman neljä hoitolinjaa:

KARPALO HOITAA RASVOITTUVAA JA EPÄPUHDASTA IHOA

Karpalo hoitaa ja tasapainottaa epäpuhdasta ja liialliseen talintuotantoon taipuvaista ihoa prebioottien, salisyylihapon ja sinkin voimalla. Karpalon antioksidantit suojaavat ja rauhoittavat ihoa, ja karpalon siemenöljy pehmentää ihoa tukkimatta ihohuokosia.

MUSTIKKA ON UUSI, HAJUSTEETON HERKÄN IHON LINJA

Mustikassa herkkää ihoa hellivät tarkoin valikoidut tehoaineet, kuten keramidit ja punoitusta vähentävä lakritsijuuri. Mustikan flavonoidit suojaavat ja rauhoittavat herkkää ihoa. Mustikan siemenöljy hoitaa ihoa ja auttaa vähentämään punoitusta.

VADELMA KOSTEUTTAA JA TÄYTELÄISTÄÄ IHOA

Vadelma-linjassa on käytetty tutkittuja ja moderneja kosteuttajia, kuten ksylitolia, keramideja ja täyteläistävää hyaluronihappoa. Vadelman marjassa on runsaasti suojaavia antioksidantteja ja ihoa kosteuttavia B-ryhmän vitamiineja. Vadelman siemenöljyn omega-rasvahapot ja E-vitamiini vahvistavat ihon pinnan luonnollista kosteutta.

TYRNI HOITAA JA NAPAKOITTAA AIKUISTA IHOA JA TUKEE IHON UUSIUTUMISTA

Antioksidanttinen Tyrni-hoitolinja suojaa ihoa ennenaikaiselta ikääntymiseltä, kirkastaa ihoa ja antaa sille terveen hehkun. Tyrni sisältää paljon karotenoideja, A-vitamiinin esiasteita. A-vitamiini auttaa ihon nuorekkaan rakenteen ylläpitämisessä. Kosteuttavat ja ikämuutoksia hoitavat aminohapot ja peptidit tehostavat kollageenin muodostumista, edistävät ihon napakkaa rakennetta ja silottavat ihon pintaa. C-vitamiini edistää ihon kollageenisynteesiä ja tehostaa antioksidanttisia vaikutuksia. Hyaluronihappo sitoo kosteutta ja lisää ihon täyteläisyyttä. Prebiootit tukevat ihon luontaista mikrobikantaa ja suojaavat ihoa vapaiden happiradikaalien aiheuttamalta oksidatiiviselta stressiltä.


Kotimainen Purodoré Gold -tuotesarja yhdistää huippuluokan luonnolliset raaka-aineet ja läpinäkyvät ainesosalistat ylelliseen käyttökokemukseen. Gold -tuotesarjan ihonhoitotuotteet sisältävät erittäin arvokkaita ainesosia kuten kultaa, shampanjaa, silkkiä, tryffeliä, ruusua, lakansiemenöljyä ja paljon muuta ihanaa. Näiden raaka-aineiden on kliinisesti todistettu olevan tehokkaita anti-aging aineita, ja lisäksi nämä ainesosat todella hemmottelevat aistejasi ja ihoasi.


Tuotteet eivät sisällä mitään haitallisia kemikaaleja (kuten parabeeneja, voimakkaita säilöntäaineita, synteettisiä hajusteita, mineraaliöljyjä, PEG:tä, silikoneja, akryyli sulfaatteja tms.). Purodoré Gold on täysin luonnollinen ja tehokas ihonhoitosarja, joka lisää pisaran luksusta ihonhoitoon. Sarja on kehitetty ja valmistettu Suomessa.