Tuotesarjat

Anumati Skincare


Anumati Skincare on Made Safe sertifioitua suomalaista luomukosmetiikkaa. Se on enemmän kuin ammattimainen kosmetiikkasarja. Anumati Skincare on monipuolinen ihonhoitomenetelmä, jonka tavoitteena on hyödyntää tehokkaasti luonnosta löytyviä keinoja ihon raikkauden ja nuorekkuuden säilyttämiseksi.

Sarja koostuu luonnossa luonnostaan esiintyvistä aineosista ja vitamiineista. Valmistuksessa suositaan villinä kasvaneita sekä luomutuotettuja raaka-aineita, sillä ihonhoidon puhtaimmat ja tehokkaimmat raaka-aineet saadaan suoraan luonnosta. Jokainen aineosa on valittu tarkkaan, jokaisella aineosalla on oma tehtävänsä.  

Anumati tuotteet on suunniteltu ennen kaikkea niille, jotka kunnioittavat luontoa ja arvostavat aitoa laatua. 

Unna Nordic

Tunne metsä ihollasi

Unna Nordic on suomalainen luonnonkosmetiikkasarja, jossa yhdistyvät ihon uusiutumiskykyä vahvistavat ja aktivoivat laadukkaat raaka-aineet premium- kosmetiikan ylellisyyteen. Metsä ja sen myönteiset vaikutukset mieleen ja kehoon ovat olleet inspiraation lähteenä Unna Nordic-sarjalle. Pääraaka-aineet ovat peräisin suomalaisesta luonnosta. Unnan tarjoaa sinulle aisteja hellivän metsähetken!

Wild Pharmacy


Wild Pharmacy on villikasveihin ja luonnollisiin raaka-aineisiin erikoistunut ihonhoitosarja. Sarja on kehitetty erityisesti nuoren ihon tarpeisiin yhdessä 11-25 vuotiaiden nuorten ja nuorten aikuisten kanssa. Sarja sopii silti kaikille päivittäiseen käyttöön ikään, sukupuoleen tai ihotyyppiin katsomatta. Sarjalla on myös saatu hyviä tuloksia aikuisen ihon erilaisissa ongelmissa. Wild Pharmacy tuotesarja valmistetaan Suomessa Ecocert sertifioidulla tehtaalla käsityönä pieninä erinä laadusta tinkimättä.