Palvelut

Kasvohoidot

Kaikki kasvohoidot räätälöidään aina yksilöllisesti sinun toiveidesi ja ihosi tarpeiden mukaan. Hoidoissa käytetään kotimaista sertifioitua luonnonkosmetiikkaa Unna Nordic, Ekopharma, Djusie ja Yin Your Skin. 


Maiseman Virkistävä Visiitti 30 min

Virkistävä ja kosteuttava kasvohoito täyteläisempäänkin aikatauluun tai vaikkapa ennen juhlia. Tai jos haluat tulla pikaiselle tutustumiskäynnille Maisemaan ja ottaa hetken aikaa itsellesi. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, kasvojen hieronnan naamion kera ja hoitovoiteet

38€

Puhdistava kasvohoito nuorelle (alle 20v) 60 min

Alkupuhdistus, ihoanalyysi, ihon pintaa pehmittävä kuorinta ja höyrytys, puhdistus ultraäänilaitteella ja/tai epäpuhtauksien poistaminen mekaanisella puhdistuksella, rauhoittava naamio ja seerumi sekä voide. Lisäksi saat ihonhoitoon liittyviä neuvoja. Jos epäpuhtauksia on paljon, saadaan parhaat tulokset sarjahoidolla esim. 3-5 kertaa viikon välein.

50€

Maiseman Oma kasvohoito 45 min

Yksilöllisesti räätälöitävä kasvohoito sinun toiveidesi ja ihosi tarpeiden mukaan. Sisältää aina alkupuhdistuksen, ihoanalyysin ja hoitovoiteet sekä joitain seuraavista: kuorinta, kulmien muotoilu, hieronta, naamio, seerumi/tehoampulli

52€

Maiseman Oma kasvohoito 60 min

Yksilöllisesti räätälöitävä kasvohoito sinun toiveidesi ja ihosi tarpeiden mukaan. Sisältää aina alkupuhdistuksen, ihoanalyysin ja hoitovoiteet sekä joitain seuraavista: kuorinta, kulmien muotoilu, ihon mekaaninen puhdistaminen, hieronta, naamio seerumi/tehoampulli.

65€

Maiseman Oma kasvohoito 90 min

Yksilöllisesti räätälöitävä monipuolinen kasvohoito sinun toiveidesi ja ihosi tarpeiden mukaan. Tähän hoitoon mahtuu sekä tehokasta puhdistusta että rentouttavaa hierontaa. Sisältää aina alkupuhdistuksen, ihoanalyysin ja hoitovoiteet sekä joitain seuraavista: kuorinta, kulmien muotoilu, kasvojen häiritsevien ihokarvojen poisto, ihon mekaaninen puhdistus, pitkä hieronta, naamio, seerumi/tehoampulli.

89€

Heleä kasvohoito 75 min 

Raikastaa, virkistää, kosteuttaa ja kirkastaa ihoa. Sopii kaikille ihotyypeille. Hoidossa käytetään Unna Nordic tuotteita. Alkupuhdistuksen jälkeen mieto ja hellävarainen, kirkastava PHA -happokuorinta. Kasvosi saavat kosteutusta hoitovettä kerrostamalla ja kirkastusta ja heleyttä Heljä Glow seerumilla sekä Vieno -öljyseerumilla. Lopuksi antioksidanttinen naamio ja niska-hartia -alueen hieronta sekä hoitovoiteet. Hoitoon voit valita joko ultraäänipuhdistuksen tai käsittelyn gua sha välineillä. Jos haluat molemmat valitse hoidon lisäpalveluista ultraäänipuhdistus.

85€

Ultraäänipuhdistus 75min

Tehokas, hellävarainen ja aktivoiva ihon syväpuhdistus ja kuorinta. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, ultraäänipuhdistuksen, tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen, seerumin imeytyksen ultralla, naamion ja hoitovoiteet

69€

Timanttihionta 75min

Timanttihionta kuorii tehokkaasti kuolleen ihosolukon ihon pinnalta sekä parantaa ihon aineenvaihduntaa ja verenkiertoa. Uudistaa, tasoittaa ja kirkastaa ihoa. Sopii erityisesti karhealle, samealle iholle, laajentuneille ihohuokosille, arville, maksaläiskille tai pintajuonteille. Sisältää alkupuhdistuksen, timanttihionnan, tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen, mahdollisuus seerumin imeytykseen ultralla, naamion ja hoitovoiteet.


69€

Ekopharma Karpalo Clear puhdistava kasvohoito 75 min

Syväpuhdistava kasvohoito kaikille ihotyypeille, erityisesti epäpuhtaalle, tukkeutuneelle, runsaasti talia erittävälle, akneen taipuvaiselle iholle. Hoito tasapainottaa, puhdistaa ja kirkastaa ihoa. Hoito sisältää tehokkaan alkupuhdistuksen, syväpuhdistuksen aktiivihiilikuorinnalla sekä kirkastavan, ihoa avaavan ja ihon uusiutumista edistävän kemiallisen kuorinnan. Ihon epäpuhtaudet poistetaan mekaanisesti tai ultraäänilaitteella. Lopuksi ihon tarpeiden mukainen naamio sekä hoitotuotteet. Naamion aikana saat rentouttavan pää- tai niska-hartia hieronnan.

85€

Ekopharma Vadelma Glow kosteuttava kasvohoito  60 min

Ihoa runsaasti kosteuttava ja heleyttävä kasvohoito kaikille ihotyypeille ja kosteusköyhän ihon virkistämiseen. Hoito edistää ihon kosteudensitomiskykyä ja vahvistaa ihon rakennetta. Kaksoiskuorinta uudistaa ja kirkastaa ihoa tehokkaasti tehden ihosta kimmoisan ja tasaisen näköisen. Kerroksittain iholle suihkutettava kasvovesi, raikkaat kosteuttavat hoitotuotteet ja virkistävä geelinaamio herättelevät väsyneen ihon ja siotovat ihoon runsaasti kosteutta. Hoito on kalpean ja samean ihon pelastus.

75€

Ekopharma Tyrni Pro Collagen anti-age kasvo- ja dekolteehoito  75 min

Hemmotteleva, ihoa uudistava ja napakoittava kasvo- ja dekolteehoito. Hoitaa ihon valovaurioita ja estää ennenaikaista ikääntymistä. Näkyviä ikämuutoksia hoitavat ja kollageenin muodostumista tehostavat tehoaineet tuovat iholle napakkaa rakennetta ja silottavat ihon pintaa. Kemiallinen kuorinta kirkastaa ja heleyttää ihoa, tehostaa ihosolujen uusiutumista sekä tasoittaa ihon pintaa ja väriä. Tyrni kuningatarhoito on aikuisen ihon täydellinen hoitoelämys.


89€

Maiseman Yin Your Skin® Pro - kosmeettinen gua sha -hoidot


Yin Your Skin® Pro - kasvohoito 100 min/115€

Hoito sisältää alkupuhdistuksen ja kosteutuksen hoitonesteellä, dekolteen, kaulan, niskan, kasvojen ja hiuspohjan alueen käsittelyn jade ja bian kivestä valmistetuilla Yin Your Skin® lastoilla sekä hurmaavalla, aromaattisella Sileä -kasvoöljyllä.


Yin Your Skin® Pro - kasvohoitosarja 3/5/10 krt. (75-120min/85-115€)

Ensimmäinen sarjahoitokerta 120 min/115€ (sisältää 100min hoidon sekä kotihoidon yksilöllisen opastuksen 20min). Seuraavat kerrat valintasi mukaan 100min/105€ tai 90min/98€ tai 75min/85€. Sarjahoidon yhteydessä saat -20% yhdestä valitsemastasi Yin Your Skin® -välineestä.


Kosmeettinen gua sha - Kotihoidon opastus 30min/35€

Tehokkuutta ja tuloksellisuutta gua sha -kotihoitoon! Saat yksilöllisen, juuri sinun tarpeisiisi sopivan opastuksen ja pääset sukeltamaan yksityiskohtaisesti kosmeettisen gua shan ja Yin Your Skin® -välineiden saloihin! Opastuksen yhteydessä -10% alennus yhdestä Yin Your Skin® -välineestä.


 Sarjahoidot

Lisää tehokkuutta ja tuloksellisuutta sarjahoidolla. Kaikista kasvohoidoista kolmen kerran sarja edullisempaan hintaan -  kolmas kerta -40%. Hoitojen väli max. kuukausi. Sarjahoitoalennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin/etuihin. Gua sha -hoidoissa omat sarjahoitohinnat.


3.kerta -40%

Käsi- ja jalkahoidot

Maiseman käsihoito 50min

Kosteuttava, pehmittävä, hoitava ja hemmotteleva käsihoito. Kuorinta, kynsinauhojen hoitaminen, kynsien viilaus, kosteuttava ja hoitava käsinaamio, kynsien kiillotus tai lakkaus värittömällä lakalla, hieronta ja voide.

53€

Jalkahoito 75min

Kylpy, kynsien lyhennys, tarvittaessa myös ohennus, kynsinauhojen siistiminen, kovettumien ja känsien poistaminen, raspaus, hieronta ja voide. Kynsien lakkaus lisäpalveluna 7€,  saat mukaasi valitsemasi Bohon kynsilakan.

59€

Jalkojen hemmotteluhoito 90min

Kylpy, kuorinta, kynsien lyhennys, kynsinauhojen siistiminen, kovettumien poisto, raspaus, naamio, hieronta ja voide. Kynsien lakkaus lisäpalveluna 7€, saat mukaasi valitsemasi Bohon kynsilakan.

69€

Hemmottelevat hoitokokonaisuudet

Unna Nordic - Metsäelämys 1h 15min

Rentouttava, metsäinen elämyshoito kaikille aisteille. Hoito alkaa rentouttavalla selkähieronnalla, jonka jälkeen tehdään kasvoille kaksoispuhdistus sekä syväpuhdistava, ihoa kirkastava turve-hiilikuorinta. Ihoasi hellitään ja kosteutetaan kerrostamalla mahlaa sisältäviä hoitovesiä sekä ihoa uudistavia seerumeja. Syvän rentoutumisen koet viimeistään havumetsältä tuoksuvan kasvohieronnan aikana, jonka jälkeen kasvoillesi levitetään viilentävä naamio. Naamion vaikuttaessa saat käsihieronnan.

92€

Aamukaste 1h 20min

Kosteuttava, pehmittävä hoitokokonaisuus jaloille, käsille ja kasvoille. Hoito alkaa maisemaikkunan äärellä pehmittävällä jalkojen kuorinnalla, naamiolla ja hieronnalla. Kädet saavat myös kuorinnan, naamion ja hieronnan. Kasvoille alkupuhdistus, kuorinta, kosteutusta hoitovesiä kerrostaen sekä seerumilla. Lopuksi vielä kasvojen hieronta naamion kera ja hoitovoide. Hoidon aikana tai sen jälkeen saat nauttia kupillisen yrttiteetä. Hoitoa voidaan myös muokata toiveidesi mukaan.

89€

Päivänpaiste 1h 50min

Piristävä ja virkistävä hoito päästä varpaisiin. Aineenvaihduntaa ja verenkiertoa vilkastuttava koko kehon kuivaharjaus kuorintakintailla ja kokovartalohieronta ihoa hoitavalla aromaöljyllä. Kasvoille virkistävä hoito: alkupuhdistus, syväpuhdistava ja kirkastava turve-hiilikuorinta, hoitovesi ja seerumi, kasvojen hieronta naamion kera ja hoitovoide. Hoidon päätteeksi saat nauttia vielä kupillisen piristävää yrttiteetä. Hoitoa voidaan muokata toiveidesi mukaan, ilmoitathan toiveesi etukäteen.

115€

Iltarusko 2h

Rentouttava ja rauhoittava hoitokokonaisuus, joka alkaa kupposella rauhoittavaa yrttiteetä, lämpimällä jalkakylvyllä ja jalkojen hieronnalla ja jatkuu erittäin rentouttavalla selän ja niska-hartiaseudun kuumakivihieronnalla. Kasvosi saavat alkupuhdistuksen jälkeen kuorinnan, pitkän hieronnan ja rauhoittavan naamion, jonka aikana saat vielä totaalisesti rentouttavan päähieronnan. Hoitoa voidaan muokata toiveidesi mukaan, ilmoitathan toiveesi etukäteen.

125€

Hieronnat ja vartalohoidot

Kuumakivihieronta 30min

Kuumakivihieronnassa käytetään sileitä lämmitettyjä kiviä, joilla on todella rentouttava vaikutus.

35€

Kuumakivihieronta 60min

65€

Kuumakivihieronta 90min

82€

Rentouttava selän ja hartiaseudun hieronta 30min

30€

Rentouttava kokovartalohieronta 90min

77€

Maiseman vartalohoito 60min

Aineenvaihduntaa ja verenkiertoa vilkastuttava koko kehon kuivaharjaus kuorintakintailla sekä rentouttava kokovartalohieronta ihoa hoitavalla aromaöljyllä.

64€

Sokeroinnit

Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä. 


Ylähuuli tai leuka

12€

Ylähuuli + leuka

22€

Kainalot

20€

Bikinilinja

30€

Käsivarret

30€

Sääret

37€

Reidet

37€

Kainalot + bikinilinja

45€

Sääret + kainalot

53€

Sääret + reidet

59€

Sääret + bikinilinja

60€

Bikinilinja + kainalot + sääret

70€

Ripsien ja kulmien kestovärjäys

Kirjoita alaotsikko tähän

Kulmien muotoilu

12€

Kulmien kestovärjäys ja muotoilu

17€

Ripsien kestovärjäys

15€

Ripsien ja kulmien kestovärjäys ja kulmien muotoilu

28€

Shoppailuvartti

Tule yksin tai yhdessä ystäväsi kanssa tutustumaan Maiseman luomu- ja luonnonkosmetiikan tuotteisiin tai lahjakorttiostoksille. Saat yksilöllistä palvelua ja neuvoja oikeiden tuotteiden löytämiseen. 

Maksuttoman shoppailuvartin löydät sähköisestä ajanvarauksesta tai voit toki varata ostosajan myös puhelimitse 045 3413969.

Lahjakortti

Lahjakortti hemmotteluun, ihana antaa ja saada!

Lahjakortin tietylle summalle voit ostaa sähköisesti tämän linkin kautta

Voit valita lähetätkö lahjakortin saajan sähköpostiin vai omaasi, jolloin voit tulostaa sen ja antaa saajalle.

Perinteiset kirjoitetut lahjakortit saat Maisemasta paikan päältä. Varaathan ostosajan etukäteen puhelimitse tai sähköisesti Shoppailuvartti -kohdasta.