Palvelut

Kasvohoidot

Kaikki kasvohoidot räätälöidään aina yksilöllisesti sinun toiveidesi ja ihosi tarpeiden mukaan. Hoidoissa käytetään kotimaista sertifioitua luonnonkosmetiikkaa Unna Nordic, Ekopharma, Purodore, Djusie ja Yin Your Skin. 


Maiseman Virkistävä Visiitti 30 min

Virkistävä ja kosteuttava kasvohoito täyteläisempäänkin aikatauluun tai vaikkapa ennen juhlia. Tai jos haluat tulla pikaiselle tutustumiskäynnille Maisemaan ja ottaa hetken aikaa itsellesi. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, kasvojen hieronnan naamion kera ja hoitovoiteet

38€

Puhdistava kasvohoito nuorelle (alle 20v) 60 min

Alkupuhdistus, ihoanalyysi, ihon pintaa pehmittävä kuorinta ja höyrytys, puhdistus ultraäänilaitteella ja/tai epäpuhtauksien poistaminen mekaanisella puhdistuksella, rauhoittava naamio ja seerumi sekä voide. Lisäksi saat ihonhoitoon liittyviä neuvoja. Jos epäpuhtauksia on paljon, saadaan parhaat tulokset sarjahoidolla esim. 3-5 kertaa viikon välein.

50€

Maiseman Oma kasvohoito 45 min

Yksilöllisesti räätälöitävä kasvohoito sinun toiveidesi ja ihosi tarpeiden mukaan. Sisältää aina alkupuhdistuksen, ihoanalyysin ja hoitovoiteet sekä joitain seuraavista: kuorinta, kulmien muotoilu, hieronta, naamio, seerumi/tehoampulli

52€

Maiseman Oma kasvohoito 60 min

Yksilöllisesti räätälöitävä kasvohoito sinun toiveidesi ja ihosi tarpeiden mukaan. Sisältää aina alkupuhdistuksen, ihoanalyysin ja hoitovoiteet sekä joitain seuraavista: kuorinta, kulmien muotoilu, ihon mekaaninen puhdistaminen, hieronta, naamio seerumi/tehoampulli.

65€

Maiseman Oma kasvohoito 90 min

Yksilöllisesti räätälöitävä monipuolinen kasvohoito sinun toiveidesi ja ihosi tarpeiden mukaan. Tähän hoitoon mahtuu sekä tehokasta puhdistusta että rentouttavaa hierontaa. Sisältää aina alkupuhdistuksen, ihoanalyysin ja hoitovoiteet sekä joitain seuraavista: kuorinta, kulmien muotoilu, kasvojen häiritsevien ihokarvojen poisto, ihon mekaaninen puhdistus, pitkä hieronta, naamio, seerumi/tehoampulli.

89€

Kultainen Kosketus kasvohoito 75 min

Hoidon alussa lempeät, luonnolliset ja lumoavat äänimaljat sekä taianomaiset thingsat ja koshi-kello johdattavat sinut rauhoittavaan ja rentouttavaan tunnelmaan. Hoito jatkuu kasvojen lempeällä alkupuhdistuksella, heleyttävällä kuorinnalla ja pitkällä hemmottelevalla dekoltee-hartia-kasvohieronnalla. Elvyttävä ja syväkosteuttava naamio sekä ihosoluja uudistavat, aktivoivat ja ihoa korjaavat hoitotuotteet tuovat kasvoillesi kimmoisuutta ja hehkua.

Hoito sopii erinomaisesti ikääntyvälle, kosteusköyhälle, elottomalle ja stressaantuneelle iholle.

Hoito tehdään kotimaisilla Purodoré Gold -tuotesarjan mm. aitoa kultaa ja shamppanjaa sisältävillä tuotteilla, joissa yhdistyy huippuluokan luonnolliset raaka-aineet  ja läpinäkyvät ainesosalistat ylelliseen käyttökokemukseen. Purodoré Gold on täysin luonnollinen, turvallinen ja tehokas ihonhoitosarja, joka lisää pisaran luksusta ihonhoitoon. 

92€

Unna Nordic Saga puhdistava kasvohoito 75 min

Ihoa syväpuhdistava ja tasapainottava Unna Nordic Saga Kasvohoito tuo metsäisen hetken ihollesi havujen hoitavalla voimalla. Hemmottelevaa rentoutusta, tehokasta ja tuloksellista ihonhoitoa kotimaisella luonnonkosmetiikalla!

Kasvohoito sisältää kaksi ihoa tasapainottavaa kasvohierontaa, kuorinnan, hellän ihonpuhdistuksen ultraäänilaitteella tai mekaanisesti. Ihoa rauhoittavan kasvonaamion, tehokkaan kosteutuksen ja hoitovoiteet. Sopii kaikille ihotyypeille - erityisesti samean, tukkeutuneen ja epäpuhtaan ihon pelastus! Hoidon jälkeen iho on puhdas, kosteutettu ja virkistynyt.

Duis mollis est non commodo luctus.

85€

Heleä kasvohoito 75 min 

Raikastaa, virkistää, kosteuttaa ja kirkastaa ihoa. Sopii kaikille ihotyypeille. Hoidossa käytetään Unna Nordic tuotteita. Alkupuhdistuksen jälkeen mieto ja hellävarainen, kirkastava PHA -happokuorinta. Kasvosi saavat kosteutusta hoitovettä kerrostamalla ja kirkastusta ja heleyttä Heljä Glow seerumilla sekä Vieno -öljyseerumilla. Lopuksi antioksidanttinen naamio ja niska-hartia -alueen hieronta sekä hoitovoiteet. Hoitoon voit valita joko ultraäänipuhdistuksen tai käsittelyn gua sha välineillä. Jos haluat molemmat valitse hoidon lisäpalveluista ultraäänipuhdistus.

85€

Ultraäänipuhdistus 75min

Tehokas, hellävarainen ja aktivoiva ihon syväpuhdistus ja kuorinta. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, ultraäänipuhdistuksen, tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen, seerumin imeytyksen ultralla, naamion ja hoitovoiteet

72€

Ekopharma Karpalo Clear puhdistava kasvohoito 75 min

Syväpuhdistava kasvohoito kaikille ihotyypeille, erityisesti epäpuhtaalle, tukkeutuneelle, runsaasti talia erittävälle, akneen taipuvaiselle iholle. Hoito tasapainottaa, puhdistaa ja kirkastaa ihoa. Hoito sisältää tehokkaan alkupuhdistuksen, syväpuhdistuksen aktiivihiilikuorinnalla sekä kirkastavan, ihoa avaavan ja ihon uusiutumista edistävän kemiallisen kuorinnan. Ihon epäpuhtaudet poistetaan mekaanisesti tai ultraäänilaitteella. Lopuksi ihon tarpeiden mukainen naamio sekä hoitotuotteet. Naamion aikana saat rentouttavan pää- tai niska-hartia hieronnan.

85€

Ekopharma Vadelma Glow kosteuttava kasvohoito  60 min

Ihoa runsaasti kosteuttava ja heleyttävä kasvohoito kaikille ihotyypeille - kosteusköyhän ja samean ihon virkistämiseen. Hoito edistää ihon kosteudensitomiskykyä ja vahvistaa ihon rakennetta. Kaksoiskuorinta uudistaa ja kirkastaa ihoa tehokkaasti tehden ihosta kimmoisan ja tasaisen näköisen. Kerroksittain iholle suihkutettava kasvovesi, raikkaat kosteuttavat hoitotuotteet ja virkistävä geelinaamio herättelevät väsyneen ihon ja siotovat ihoon runsaasti kosteutta. Naamion aikana saat rentouttavan pää- tai niska-hartiahieronnan. 

70€

Ekopharma Tyrni Pro Collagen anti-age kasvo- ja dekolteehoito  75 min

Hemmotteleva, ihoa uudistava ja napakoittava kasvo- ja dekolteehoito. Hoitaa ihon valovaurioita ja estää ennenaikaista ikääntymistä. Näkyviä ikämuutoksia hoitavat ja kollageenin muodostumista tehostavat tehoaineet tuovat iholle napakkaa rakennetta ja silottavat ihon pintaa. Kemiallinen kuorinta kirkastaa ja heleyttää ihoa, tehostaa ihosolujen uusiutumista sekä tasoittaa ihon pintaa ja väriä. Hoito sisältää paljon hemmottelevaa ja ihion toimintoja aktivoivaa hierontaa. Tyrni kuningatarhoito on aikuisen ihon täydellinen hoitoelämys.


89€

Maiseman Yin Your Skin® Pro - kosmeettinen gua sha -hoidot


Yin Your Skin® Pro - kasvohoito 100 min/115€

Hoito sisältää alkupuhdistuksen ja kosteutuksen hoitonesteellä, dekolteen, kaulan, niskan, kasvojen ja hiuspohjan alueen käsittelyn jade ja bian kivestä valmistetuilla Yin Your Skin® lastoilla sekä hurmaavalla, aromaattisella Sileä -kasvoöljyllä.


Yin Your Skin® Pro - kasvohoitosarja 3/5/10 krt. (75-120min/85-115€)

Ensimmäinen sarjahoitokerta 120 min/115€ (sisältää 100min hoidon sekä kotihoidon yksilöllisen opastuksen 20min). Seuraavat kerrat valintasi mukaan 100min/105€ tai 90min/98€ tai 75min/85€. Sarjahoidon yhteydessä saat -20% yhdestä valitsemastasi Yin Your Skin® -välineestä.


Kosmeettinen gua sha - Kotihoidon opastus 30min/35€

Tehokkuutta ja tuloksellisuutta gua sha -kotihoitoon! Saat yksilöllisen, juuri sinun tarpeisiisi sopivan opastuksen ja pääset sukeltamaan yksityiskohtaisesti kosmeettisen gua shan ja Yin Your Skin® -välineiden saloihin! Opastuksen yhteydessä -10% alennus yhdestä Yin Your Skin® -välineestä.


Sarjahoidot

Lisää tehokkuutta ja tuloksellisuutta sarjahoidolla. Kaikista kasvohoidoista kolmen kerran sarja edullisempaan hintaan -  kolmas kerta -40%. Hoitojen väli max. kuukausi. Sarjahoitoalennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin/etuihin. Gua sha -hoidoissa omat sarjahoitohinnat.


3.kerta -40%

Käsi- ja jalkahoidot

Maiseman käsihoito 50min

Kosteuttava, pehmittävä, hoitava ja hemmotteleva käsihoito. Kuorinta, kynsinauhojen hoitaminen, kynsien viilaus, kosteuttava ja hoitava käsinaamio, kynsien kiillotus tai lakkaus värittömällä lakalla, hieronta ja voide.

53€

Jalkahoito 75min

Kylpy, kynsien lyhennys, tarvittaessa myös ohennus, kynsinauhojen siistiminen, kovettumien ja känsien poistaminen, raspaus, hieronta ja voide. Kynsien lakkaus lisäpalveluna 7€,  saat mukaasi valitsemasi Bohon kynsilakan.

59€

Jalkojen hemmotteluhoito 90min

Kylpy, kuorinta, kynsien lyhennys, kynsinauhojen siistiminen, kovettumien poisto, raspaus, naamio, hieronta ja voide. Kynsien lakkaus lisäpalveluna 7€, saat mukaasi valitsemasi Bohon kynsilakan.

69€

Hemmottelevat hoitokokonaisuudet

Unna Nordic - Metsäelämys 1h 15min

Rentouttava, metsäinen elämyshoito kaikille aisteille. Hoito alkaa rentouttavalla selkähieronnalla, jonka jälkeen tehdään kasvoille kaksoispuhdistus sekä syväpuhdistava, ihoa kirkastava turve-hiilikuorinta. Ihoasi hellitään ja kosteutetaan kerrostamalla mahlaa sisältäviä hoitovesiä sekä ihoa uudistavia seerumeja. Syvän rentoutumisen koet viimeistään havumetsältä tuoksuvan kasvohieronnan aikana, jonka jälkeen kasvoillesi levitetään viilentävä naamio. Naamion vaikuttaessa saat käsihieronnan.

92€

Aamukaste 1h 20min

Kosteuttava, pehmittävä hoitokokonaisuus jaloille, käsille ja kasvoille. Hoito alkaa maisemaikkunan äärellä pehmittävällä jalkojen kuorinnalla, naamiolla ja hieronnalla. Kädet saavat myös kuorinnan, naamion ja hieronnan. Kasvoille alkupuhdistus, kuorinta, kosteutusta hoitovesiä kerrostaen sekä seerumilla. Lopuksi vielä kasvojen hieronta naamion kera ja hoitovoide. Hoidon aikana tai sen jälkeen saat nauttia kupillisen yrttiteetä. Hoitoa voidaan myös muokata toiveidesi mukaan.

89€

Päivänpaiste 1h 50min

Piristävä ja virkistävä hoito päästä varpaisiin. Aineenvaihduntaa ja verenkiertoa vilkastuttava koko kehon kuivaharjaus kuorintakintailla ja kokovartalohieronta ihoa hoitavalla aromaöljyllä. Kasvoille virkistävä hoito: alkupuhdistus, syväpuhdistava ja kirkastava turve-hiilikuorinta, hoitovesi ja seerumi, kasvojen hieronta naamion kera ja hoitovoide. Hoidon päätteeksi saat nauttia vielä kupillisen piristävää yrttiteetä. Hoitoa voidaan muokata toiveidesi mukaan, ilmoitathan toiveesi etukäteen.

115€

Iltarusko 2h

Rentouttava ja rauhoittava hoitokokonaisuus, joka alkaa kupposella rauhoittavaa yrttiteetä, lämpimällä jalkakylvyllä ja jalkojen hieronnalla ja jatkuu erittäin rentouttavalla selän ja niska-hartiaseudun kuumakivihieronnalla. Kasvosi saavat alkupuhdistuksen jälkeen kuorinnan, pitkän hieronnan ja rauhoittavan naamion, jonka aikana saat vielä totaalisesti rentouttavan päähieronnan. Hoitoa voidaan muokata toiveidesi mukaan, ilmoitathan toiveesi etukäteen.

125€

Auringonlasku 2h 50min

Koko vartalon kuumakivihieronta (80 min) & Yin Your Skin kosmeettinen gua sha kasvohoito (90min).

Totaalisesti rentouttava ja hemmotteleva hoitokokonaisuus päästä varpaisiin. Lämpöä, lempeyttä ja hoitavia aromaterapeuttisia öljyjä. Rentouttaa ja rauhoittaa hermostoa. Laukaisee lihasjännityksiä. Vilkastuttaa aineenvaihduntaa. Kirkastaa, kohottaa ja kiinteyttää kasvoja.

180€

Hieronnat ja vartalohoidot

Kuumakivihieronta 30min

Kuumakivihieronnassa käytetään sileitä lämmitettyjä kiviä, joilla on todella rentouttava vaikutus.

35€

Kuumakivihieronta 60min

65€

Kuumakivihieronta 90min

85€

Rentouttava selän ja hartiaseudun hieronta 30min

30€

Rentouttava kokovartalohieronta 90min

79€

Maiseman vartalohoito 60min

Aineenvaihduntaa ja verenkiertoa vilkastuttava koko kehon kuivaharjaus kuorintakintailla sekä rentouttava kokovartalohieronta ihoa hoitavalla aromaöljyllä.

64€

Unna Nordic Metsäkylpy -vartalohoito 90 min

Metsäkylpy hoitaa ja hemmottelee vartalon ihoa pitkällä ja virkistävällä sokerikuorinnalla sekä rentouttavalla vartalohieronnalla. 

Metsän aistikas, lempeä tuoksumaailma, lämmin hoitopeti, rauhoittava äänimaisema ja unen rajamaille vievä vartalohieronta johdattaa sinut aistikkaalle ja kokonaisvaltaiselle elämysmatkalle

110€

Äänimaljahoidot


Äänimaljahoito 🧡 on syvärentoutusmenetelmä, jonka vaikutus perustuu resonanssiin eli myötävärähtelyyn sekä ääniaaltoihin. Äänimaljojen harmoniset äänet ja värähtely hoitavat lempeästi sekä kehoa että mieltä.

Hoidossa äänimaljoja soitetaan sekä kehon ympärillä että kehon päällä, jolloin ääni resonoi jokaisessa solussa.
Äänihoito saa kehon kaikki yli triljoona solua värähtelemään. Värähtely etenee kehon nesteessä.

Ääni vaikuttaa meihin usealla eri tasolla: kuuloaistin kautta, aivojen kautta, fysiologisesti sekä energiatasolla.
Äänimaljahoidossa pyritään parasympaattisen eli lepohermoston aktivoitumiseen ja sympaattisen eli stressihermoston rauhoittumiseen -> pyritään saattamaan keho tasapainoiseen ja levolliseen tilaan.

Äänimaljahoito sopii erittäin hyvin stressin, ahdistuksen ja jännitysten lievittämiseen sekä unettomuuden hoitoon. Hoidon vaikutuksesta levollisuus ja tasapainoisuus lisääntyvät, itsehallinta ja itsetuntemus lisääntyvät. Tasapainoisen ja rentoutuneen kehon ja mielen myötä voimavarat vahvistuvat ja mm. keskittymiskyky, oppiminen ja luovuus lisääntyvät.

Äänimaljahoito voidaan toteuttaa yksilöhoitona, parihoitona tai ryhmärentoutuksena eli sointukylpynä. Äänimaljahoidossa käytetään yleensä myös muita maljojen äänimaailmaan sointuvia soittimia mm. kongi, sadekeppi, koshi.

Esteitä hoidolle: Akuutit sairaudet (esim. flunssa) ja antibioottilääkitys. Syöpä, jos hoidot ovat aktiivisessa vaiheessa. Vakava sydänsairaus, sydämen tahdistin. Raskaus (ryhmärentoutukseen voi osallistua tai yksilöhoito tehdään niin, ettei maljoja soiteta kehon päällä).

ÄÄNIMALJAHOIDON VAIKUTUKSIA:

✨vagus- eli kiertäjähermon rauhoittuminen

✨verenpaineen lasku ja sydämen sykkeen hidastuminen

✨suolen toiminnan aktivoituminen

✨hengityksen syveneminen ja liman irtoaminen keuhkoputkista

✨rentoutumisen tunteen lisääntyminen

✨stressihormonitason laskeminen

✨unenlaadun parantuminen

virkeyden lisääntyminen

✨lihasjännitysten helpottuminen

Yksilöhoito 60 min - 65€

Yksilöhoito tehdään hoitopedillä vaatteet päällä, viltin alla sekä päin- että selinmakuulla. Hoidossa käydään läpi koko keho päästä varpaisiin, asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioiden. Äänimaljoja soitetaan sekä kehon läheisyydessä että kehon päällä, jolloin ääni resonoi joka solussa. Hoitokäyntiin on hyvä varata aikaa noin 75 min, johon sisältyy varsinaisen hoidon lisäksi alkukeskustelu ja lopuksi kokemusten jakaminen teekupin äärellä.

Parihoito 75 min - 90€

Ystäville | Pariskunnille | Vanhempi-lapsi

Ryhmärentoutukset eli sointukylvyt 75 min

Ystäville | Työyhteisöille | Perheille | Harrastusryhmille | Yhdistyksille ym…

Sekä pari että ryhmärentoutuksessa lepäillään joogamatoilla vilttien alla. Maljoja soitetaan sekä kehon läheisyydessä että kehon päällä (ryhmän koosta riippuen). Hoitokäyntiin on hyvä varata aikaa n. 90min sisältäen alkukeskustelun ja lopuksi kokemusten jakamisen teekupin äärellä.

Äänimaljahoidot pienryhmille (3-4 hlö) Hoitohuone Maisemassa 120€.

Hoito voidaan toteuttaa myös valitsemassasi paikassa, tällöin suurempikin ryhmä on mahdollinen. Sointukylpy on mahdollista toteuttaa myös luonnossa.

Parihoidon ja ryhmärentoutuksien tiedustelu/varaus sähköpostitse mari@hoitohuonemaisema.fi 

Tai puhelimitse 045 3413969.

Sokeroinnit

Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä, jossa ihokarvat poistetaan juurineen pehmeän sokerimassan avulla. Säännöllisellä sokeroinnilla karvan kasvu vähenee, karvan laatu muuttuu hennommaksi ja vaaleammaksi.


Ylähuuli tai leuka

12€

Ylähuuli + leuka

22€

Kainalot

20€

Bikinilinja

30€

Käsivarret

30€

Sääret

37€

Reidet

37€

Kainalot + bikinilinja

45€

Sääret + kainalot

53€

Sääret + reidet

59€

Sääret + bikinilinja

60€

Bikinilinja + kainalot + sääret

70€

Ripsien ja kulmien kestovärjäys

Kirjoita alaotsikko tähän

Kulmien muotoilu

12€

Kulmien kestovärjäys ja muotoilu

17€

Ripsien kestovärjäys

15€

Ripsien ja kulmien kestovärjäys ja kulmien muotoilu

28€

Shoppailuvartti

Tule yksin tai yhdessä ystäväsi kanssa tutustumaan Maiseman luomu- ja luonnonkosmetiikan tuotteisiin tai lahjakorttiostoksille. Saat yksilöllistä palvelua ja neuvoja oikeiden tuotteiden löytämiseen. 

Maksuttoman shoppailuvartin löydät sähköisestä ajanvarauksesta tai voit toki varata ostosajan myös puhelimitse 045 3413969.

Lahjakortti

Lahjakortti hemmotteluun, ihana antaa ja saada!

Lahjakortin tietylle summalle voit ostaa sähköisesti tämän linkin kautta

Voit valita lähetätkö lahjakortin saajan sähköpostiin vai omaasi, jolloin voit tulostaa sen ja antaa saajalle.

Perinteiset kirjoitetut lahjakortit saat Maisemasta paikan päältä. Varaathan ostosajan etukäteen puhelimitse tai sähköisesti Shoppailuvartti -kohdasta.