Palvelut

Kasvohoidot

Kaikki kasvohoidot räätälöidään aina yksilöllisesti sinun toiveidesi ja ihosi tarpeiden mukaan. Hoidoissa käytetään kotimaista sertifioitua luonnonkosmetiikkaa Anumati Skincare, Unna Nordic ja Wild Pharmacy.  


Maiseman Virkistävä Visiitti 30 min

Virkistävä ja kosteuttava kasvohoito täyteläisempäänkin aikatauluun tai vaikkapa ennen juhlia. Tai jos haluat tulla pikaiselle tutustumiskäynnille Maisemaan ja ottaa hetken aikaa itsellesi. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, kasvojen hieronnan naamion kera ja hoitovoiteet

35€

Puhdistava kasvohoito nuorelle (alle 20v) 60 min

Alkupuhdistus, ihoanalyysi, ihon pintaa pehmittävä kuorinta ja höyrytys, puhdistus ultraäänilaitteella ja/tai epäpuhtauksien poistaminen mekaanisella puhdistuksella, rauhoittava naamio ja seerumi sekä voide. Lisäksi saat ihonhoitoon liittyviä neuvoja. Jos epäpuhtauksia on paljon, saadaan parhaat tulokset sarjahoidolla esim. 3-5 kertaa viikon välein.

50€

Maiseman Oma kasvohoito 45 min

Yksilöllisesti räätälöitävä kasvohoito sinun toiveidesi ja ihosi tarpeiden mukaan. Sisältää aina alkupuhdistuksen, ihoanalyysin ja hoitovoiteet sekä joitain seuraavista: kuorinta, kulmien muotoilu, hieronta, naamio, seerumi/tehoampulli

50€

Maiseman Oma kasvohoito 60 min

Yksilöllisesti räätälöitävä kasvohoito sinun toiveidesi ja ihosi tarpeiden mukaan. Sisältää aina alkupuhdistuksen, ihoanalyysin ja hoitovoiteet sekä joitain seuraavista: kuorinta, kulmien muotoilu, ihon mekaaninen puhdistaminen, hieronta, naamio seerumi/tehoampulli.

62€

Maiseman Oma kasvohoito 90 min

Yksilöllisesti räätälöitävä monipuolinen kasvohoito sinun toiveidesi ja ihosi tarpeiden mukaan. Tähän hoitoon mahtuu sekä tehokasta puhdistusta että rentouttavaa hierontaa. Sisältää aina alkupuhdistuksen, ihoanalyysin ja hoitovoiteet sekä joitain seuraavista: kuorinta, kulmien muotoilu, kasvojen häiritsevien ihokarvojen poisto, ihon mekaaninen puhdistus, pitkä hieronta, naamio, seerumi/tehoampulli.

85€

Anumati Skincare - AHA/BHA-happohoito Säteilevän Kaunis 60 min

Hedelmähappohoito on hellävarainen, pinnallinen ihon kuorinta. Iho raikastuu ja sen sävy paranee jo ensimmäisellä hoitokerralla. Kuorintojen avulla voidaan hoitaa epäpuhdasta ihoa, akne-arpia, ihon harmautta, ikääntymis- ja pigmenttimuutoksia.

Hoito sisältää: alkupuhdistuksen, AHA tai BHA-happokuorinnan, naamion, seerumin, hieronnan ja hoitovoiteet. Parhaat tulokset saadaan sarjahoidolla 3-6 krt. kerran viikossa tai kerran kahdessa viikossa.

70€

Anumati Skincare - Rauhoittava kosketus 75 min

Rauhoittava, kosteuttava, kirkastava ja vahvistava kasvohoito erityisesti herkälle, ärtyneelle, punoittavalle, kutisevalle, kireälle iholle. Sopii hyvin couperosan ja rosacean eli ruusufinnin hoitoon.

Hellävarainen alkupuhdistus ja kuorinta (ihon herkkyys huomioiden), rauhoittava hieronta seerumin kanssa. Rauhoittava naamio, jonka aikana niska-hartia hieronta. Hoitotuotteet ihosi tarpeiden mukaan.

80€

Anumati Skincare - Detox Energia+ Kasvohoito 75 min

Syväpuhdistava, kirkastava, energisoiva ja uudistava kahden erikoisnaamion kasvohoito. Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti harmaalle, elottomalle ja epäpuhtaalle iholle sekä ikääntymisen merkkeihin. Myös atopian, couperosan, aknen ja psoriasiksen hoitoon. Alkupuhdistuksen jälkeen syväpuhdistava Detox-naamio, jonka aikana rentouttava käsien tai jalkapohjien hieronta. Energisoivan naamion aikana kokonaisvaltainen niska-hartia-päähieronta. Lopuksi kasvohieronta ja ihotyypille sopivat voiteet.

82€

Anumati Skincare - Lumoava Kauneus -kiinteyttävä kasvohoito 75 min

Kiinteyttävä, aktivoiva, uudistava, kosteuttava ja rentouttava kasvohoito aikuiselle iholle. Sopii erityisesti kuivalle ja normaalille iholle, joka on väsynyt, veltostunut ja kaipaa kohotusta. Hoito alkaa kasvojen akupainalluilla ja hierovalla alkupuhdistuksella. Ihotyypin mukainen kuorinta. Tehoampulli, joka imeytetään ruusukvartsi-rollerilla. Naamio koko kasvoille, silmänympärysiholle ruusukvartsi-hoito, jonka aikana decollete-niska-hartiahieronta. Lopuksi seerumi ja hoitovoiteet.

85€

Ultraäänipuhdistus 75 min

Tehokas, hellävarainen ja aktivoiva ihon syväpuhdistus ja kuorinta. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, ultraäänipuhdistuksen, tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen, seerumin imeytyksen ultralla, naamion ja hoitovoiteet

65€

Timanttihionta 75 min

Timanttihionta kuorii tehokkaasti kuolleen ihosolukon ihon pinnalta sekä parantaa ihon aineenvaihduntaa ja verenkiertoa. Uudistaa, tasoittaa ja kirkastaa ihoa. Sopii erityisesti karhealle, samealle iholle, laajentuneille ihohuokosille, arville, maksaläiskille tai pintajuonteille. Sisältää alkupuhdistuksen, timanttihionnan, tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen, mahdollisuus seerumin imeytykseen ultralla, naamion ja hoitovoiteet.

65€

 Sarjahoidot

Lisää tehokkuutta ja tuloksellisuutta sarjahoidolla. Kaikista kasvohoidoista kolmen kerran sarja edullisempaan hintaan -  kolmas kerta -40%. Hoitojen väli max. kuukausi.  Sarjahoitoalennusta ei voi yhdistää kausitarjouksiin tai kampanjahintoihin.


3.kerta -40%

Käsi- ja jalkahoidot

Maiseman käsihoito 50min

Kosteuttava, pehmittävä, hoitava ja hemmotteleva käsihoito. Kuorinta, kynsinauhojen hoitaminen, kynsien viilaus, kosteuttava ja hoitava käsinaamio, kynsien kiillotus tai lakkaus värittömällä lakalla, hieronta ja voide.

50€

Jalkahoito 75min

Kylpy, kynsien lyhennys, tarvittaessa myös ohennus, kynsinauhojen siistiminen, kovettumien ja känsien poistaminen, raspaus, hieronta ja voide. Kynsien lakkaus lisäpalveluna 7€,  saat mukaasi valitsemasi Bohon kynsilakan.

55€

Jalkojen hemmotteluhoito 90min

Kylpy, kuorinta, kynsien lyhennys, kynsinauhojen siistiminen, kovettumien poisto, raspaus, naamio, hieronta ja voide. Kynsien lakkaus lisäpalveluna 7€, saat mukaasi valitsemasi Bohon kynsilakan.

65€

Hemmottelevat hoitokokonaisuudet

Unna Nordic - Metsäelämys 1h 15min

Rentouttava, metsäinen elämyshoito kaikille aisteille. Hoito alkaa rentouttavalla selkähieronnalla, jonka jälkeen tehdään kasvoille kaksoispuhdistus sekä syväpuhdistava, ihoa kirkastava turve-hiilikuorinta. Ihoasi hellitään ja kosteutetaan kerrostamalla mahlaa sisältäviä hoitovesiä sekä ihoa uudistavia seerumeja. Syvän rentoutumisen koet viimeistään havumetsältä tuoksuvan kasvohieronnan aikana, jonka jälkeen kasvoillesi levitetään viilentävä naamio. Naamion vaikuttaessa saat käsihieronnan.

90€

Aamukaste 1h 15min

Kosteuttava, pehmittävä hoitokokonaisuus jaloille, käsille ja kasvoille. Hoito alkaa maisemaikkunan äärellä pehmittävällä jalkojen kuorinnalla, naamiolla ja hieronnalla. Kädet saavat myös kuorinnan, naamion ja hieronnan. Kasvoille alkupuhdistus, kuorinta, kosteutusta hoitovesiä kerrostaen sekä seerumilla. Lopuksi vielä kasvojen hieronta naamion kera ja hoitovoide. Hoidon aikana tai sen jälkeen saat nauttia kupillisen yrttiteetä. Hoitoa voidaan myös muokata toiveidesi mukaan.

85€

Päivänpaiste 1h 45min

Piristävä ja virkistävä hoito päästä varpaisiin. Aineenvaihduntaa ja verenkiertoa vilkastuttava koko kehon kuivaharjaus kuorintakintailla ja kokovartalohieronta ihoa hoitavalla aromaöljyllä. Kasvoille virkistävä hoito: alkupuhdistus, syväpuhdistava ja kirkastava turve-hiilikuorinta, hoitovesi ja seerumi, kasvojen hieronta naamion kera ja hoitovoide. Hoidon päätteeksi saat nauttia vielä kupillisen piristävää yrttiteetä. Hoitoa voidaan muokata toiveidesi mukaan, ilmoitathan toiveesi etukäteen.

105€

Iltarusko 2h

Rentouttava ja rauhoittava hoitokokonaisuus, joka alkaa kupposella rauhoittavaa yrttiteetä, lämpimällä jalkakylvyllä ja jalkojen hieronnalla ja jatkuu erittäin rentouttavalla selän ja niska-hartiaseudun kuumakivihieronnalla. Kasvosi saavat alkupuhdistuksen jälkeen kuorinnan, pitkän hieronnan ja rauhoittavan naamion, jonka aikana saat vielä totaalisesti rentouttavan päähieronnan. Hoitoa voidaan muokata toiveidesi mukaan, ilmoitathan toiveesi etukäteen.

115€

Hieronnat ja vartalohoidot

Kuumakivihieronta 60min

Kuumakivihieronnassa käytetään sileitä lämmitettyjä kiviä, joilla on todella rentouttava vaikutus.

65€

Kuumakivihieronta 90min

80€

Rentouttava selän ja hartiaseudun hieronta 30min

30€

Maiseman vartalohoito 60min

Aineenvaihduntaa ja verenkiertoa vilkastuttava koko kehon kuivaharjaus kuorintakintailla sekä rentouttava kokovartalohieronta ihoa hoitavalla aromaöljyllä.

60€

Sokeroinnit

Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä. 


Ylähuuli tai leuka

10€

Kainalot

20€

Bikinilinja

30€

Käsivarret

30€

Sääret

35€

Reidet

35€

Sääret + kainalot

50€

Sääret + reidet

55€

Sääret + bikinilinja

60€

Bikinilinja + kainalot + sääret

70€

Ripsien ja kulmien kestovärjäys

Kirjoita alaotsikko tähän

Kulmien muotoilu

10€

Kulmien kestovärjäys ja muotoilu

15€

Ripsien kestovärjäys

15€

Ripsien ja kulmien kestovärjäys ja kulmien muotoilu

25€

Shoppailuvartti

Tule yksin tai yhdessä ystäväsi kanssa tutustumaan Maiseman luomu- ja luonnonkosmetiikan tuotteisiin.

Saat yksilöllistä palvelua ja neuvoja oikeiden tuotteiden löytämiseen. Maksuttoman shoppailuvartin löydät sähköisestä ajanvarauksesta tai voit toki varata ostosajan myös puhelimitse.

Lahjakortti

Lahjakortti hemmotteluun, ihana antaa ja saada!

Lahjakortin tietylle summalle voit ostaa sähköisesti tämän linkin kautta

Voit valita lähetätkö lahjakortin saajan sähköpostiin vai omaasi, jolloin voit tulostaa sen ja antaa saajalle.

Perinteiset kirjoitetut lahjakortit saat Maisemasta paikan päältä. Varaathan ostosajan etukäteen puhelimitse tai sähköisesti Shoppailuvartti -kohdasta.