Kasvohoidot

Kaikki kasvohoidot räätälöidään aina yksilöllisesti sinun toiveidesi ja ihosi tarpeiden mukaan. Hoidoissa käytetään kotimaista sertifioitua luonnonkosmetiikkaa Anumati Skincare, Unna Nordic ja Wild Pharmacy. 


Maiseman Virkistävä Visiitti 30 min

Virkistävä ja kosteuttava kasvohoito täyteläisempäänkin aikatauluun tai vaikkapa ennen juhia. Tai jos haluat tulla pikaiselle tutustumiskäynnille Maisemaan ja ottaa hetken aikaa itsellesi. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, kasvojen hieronnan naamion kera ja hoitovoiteet

35€

Puhdistava kasvohoito nuorelle (alle 20v) 60 min

Alkupuhdistus, ihoanalyysi, ihon pintaa pehmittävä kuorinta ja höyrytys, puhdistus ultraäänilaitteella ja/tai epäpuhtauksien poistaminen mekaanisella puhdistuksella, rauhoittava naamio ja seerumi sekä voide. Lisäksi saat ihonhoitoon liittyviä neuvoja. Jos epäpuhtauksia on paljon, saadaan parhaat tulokset sarjahoidolla esim. 3-5 kertaa viikon välein.

50€

Maiseman Oma kasvohoito 45 min

Yksilöllisesti räätälöitävä kasvohoito sinun toiveidesi ja ihosi tarpeiden mukaan. Sisältää aina alkupuhdistuksen, ihoanalyysin ja hoitovoiteet sekä joitain seuraavista: kuorinta, kulmien muotoilu, hieronta, naamio, seerumi/tehoampulli

50€

Maiseman Oma kasvohoito 60 min

Yksilöllisesti räätälöitävä kasvohoito sinun toiveidesi ja ihosi tarpeiden mukaan. Sisältää aina alkupuhdistuksen, ihoanalyysin ja hoitovoiteet sekä joitain seuraavista: kuorinta, kulmien muotoilu, ihon mekaaninen puhdistaminen, hieronta, naamio seerumi/tehoampulli.

62€

Maiseman Oma kasvohoito 90 min

Yksilöllisesti räätälöitävä monipuolinen kasvohoito sinun toiveidesi ja ihosi tarpeiden mukaan. Tähän hoitoon mahtuu sekä tehokasta puhdistusta että rentouttavaa hierontaa. Sisältää aina alkupuhdistuksen, ihoanalyysin ja hoitovoiteet sekä joitain seuraavista: kuorinta, kulmien muotoilu, kasvojen häiritsevien ihokarvojen poisto, ihon mekaaninen puhdistus, pitkä hieronta, naamio, seerumi/tehoampulli.

85€

Anumati Skincare - AHA/BHA-happohoito Säteilevän Kaunis 60 min

Hedelmähappohoito on hellävarainen, pinnallinen ihon kuorinta. Iho raikastuu ja sen sävy paranee jo ensimmäisellä hoitokerralla. Kuorintojen avulla voidaan hoitaa epäpuhdasta ihoa, akne-arpia, ihon harmautta, ikääntymis- ja pigmenttimuutoksia.

Hoito sisältää: alkupuhdistuksen, AHA tai BHA-happokuorinnan, naamion, seerumin, hieronnan ja hoitovoiteet. Parhaat tulokset saadaan sarjahoidolla 3-6 krt. kerran viikossa tai kerran kahdessa viikossa.

70€

Anumati Skincare - Rauhoittava kosketus 75 min

Rauhoittava, kosteuttava, kirkastava ja vahvistava kasvohoito erityisesti herkälle, ärtyneelle, punoittavalle, kutisevalle, kireälle iholle. Sopii hyvin couperosan ja rosacean eli ruusufinnin hoitoon.

Hellävarainen alkupuhdistus ja kuorinta (ihon herkkyys huomioiden), rauhoittava hieronta seerumin kanssa. Rauhoittava naamio, jonka aikana niska-hartia hieronta. Hoitotuotteet ihosi tarpeiden mukaan.

80€

Anumati Skincare - Detox Energia+ Kasvohoito 75 min

Syväpuhdistava, kirkastava, energisoiva ja uudistava kahden erikoisnaamion kasvohoito. Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti harmaalle, elottomalle ja epäpuhtaalle iholle sekä ikääntymisen merkkeihin. Myös atopian, couperosan, aknen ja psoriasiksen hoitoon. Alkupuhdistuksen jälkeen syväpuhdistava Detox-naamio, jonka aikana rentouttava käsien tai jalkapohjien hieronta. Energisoivan naamion aikana kokonaisvaltainen niska-hartia-päähieronta. Lopuksi kasvohieronta ja ihotyypille sopivat voiteet.

82€

Anumati Skincare - Lumoava Kauneus -kiinteyttävä kasvohoito 75 min

Kiinteyttävä, aktivoiva, uudistava, kosteuttava ja rentouttava kasvohoito aikuiselle iholle. Sopii erityisesti kuivalle ja normaalille iholle, joka on väsynyt, veltostunut ja kaipaa kohotusta. Hoito alkaa kasvojen akupainalluilla ja hierovalla alkupuhdistuksella. Ihotyypin mukainen kuorinta. Tehoampulli, joka imeytetään ruusukvartsi-rollerilla. Naamio koko kasvoille, silmänympärysiholle ruusukvartsi-hoito, jonka aikana decollete-niska-hartiahieronta. Lopuksi seerumi ja hoitovoiteet.

85€

Ultraäänipuhdistus 75 min

Tehokas, hellävarainen ja aktivoiva ihon syväpuhdistus ja kuorinta. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, ultraäänipuhdistuksen, tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen, seerumin imeytyksen ultralla, naamion ja hoitovoiteet

65€

Timanttihionta 75 min

Timanttihionta kuorii tehokkaasti kuolleen ihosolukon ihon pinnalta sekä parantaa ihon aineenvaihduntaa ja verenkiertoa. Uudistaa, tasoittaa ja kirkastaa ihoa. Sopii erityisesti karhealle, samealle iholle, laajentuneille ihohuokosille, arville, maksaläiskille tai pintajuonteille. Sisältää alkupuhdistuksen, timanttihionnan, tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen, mahdollisuus seerumin imeytykseen ultralla, naamion ja hoitovoiteet.

65€

 Sarjahoidot

Lisää tehokkuutta ja tuloksellisuutta sarjahoidolla. Kaikista kasvohoidoista kolmen kerran sarja edullisempaan hintaan -  kolmas kerta -40%. Hoitojen väli max. kuukausi.  


3.kerta -40%

Lahjakortti

Lahjakortti hemmotteluun, ihana antaa ja saada!

Lahjakortin tietylle summalle voit ostaa sähköisesti tämän linkin kautta https://booksalon.fi/hoitohuone-maisema/gift-cards  Voit valita lähetätkö lahjakortin saajan sähköpostiin vai omaasi, jolloin voit tulostaa sen ja antaa saajalle.

Perinteiset kirjoitetut lahjakortit saat Maisemasta paikan päältä. Varaathan ostosajan etukäteen puhelimitse.