Kasvohoidot

Kaikki kasvohoidot räätälöidään aina yksilöllisesti sinun toiveidesi ja ihosi tarpeiden mukaan. Hoidoissa käytetään kotimaista sertifioitua luonnonkosmetiikkaa Ekopharma, Unna Nordic, Purodore, Djusie ja Yin Your Skin. 


Maiseman Virkistävä Visiitti 30 min

Virkistävä ja kosteuttava kasvohoito täyteläisempäänkin aikatauluun tai vaikkapa ennen juhia. Tai jos haluat tulla pikaiselle tutustumiskäynnille Maisemaan ja ottaa hetken aikaa itsellesi. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, kasvojen hieronnan naamion kera ja hoitovoiteet

38€

Puhdistava kasvohoito nuorelle (alle 20v) 60 min

Alkupuhdistus, ihoanalyysi, ihon pintaa pehmittävä kuorinta ja höyrytys, puhdistus ultraäänilaitteella ja/tai epäpuhtauksien poistaminen mekaanisella puhdistuksella, rauhoittava naamio ja seerumi sekä voide. Lisäksi saat ihonhoitoon liittyviä neuvoja. Jos epäpuhtauksia on paljon, saadaan parhaat tulokset sarjahoidolla esim. 3-5 kertaa viikon välein.

50€

Maiseman Oma kasvohoito 45 min

Yksilöllisesti räätälöitävä kasvohoito sinun toiveidesi ja ihosi tarpeiden mukaan. Sisältää aina alkupuhdistuksen, ihoanalyysin ja hoitovoiteet sekä joitain seuraavista: kuorinta, kulmien muotoilu, hieronta, naamio, seerumi.

52€

Maiseman Oma kasvohoito 60 min

Yksilöllisesti räätälöitävä kasvohoito sinun toiveidesi ja ihosi tarpeiden mukaan. Sisältää aina alkupuhdistuksen, ihoanalyysin ja hoitovoiteet sekä joitain seuraavista: kuorinta, kulmien muotoilu, ihon mekaaninen puhdistaminen, hieronta, naamio seerumi.

65€

Maiseman Oma kasvohoito 90 min

Yksilöllisesti räätälöitävä monipuolinen kasvohoito sinun toiveidesi ja ihosi tarpeiden mukaan. Tähän hoitoon mahtuu sekä tehokasta puhdistusta että rentouttavaa hierontaa. Sisältää aina alkupuhdistuksen, ihoanalyysin ja hoitovoiteet sekä joitain seuraavista: kuorinta, kulmien muotoilu, kasvojen häiritsevien ihokarvojen poisto, ihon mekaaninen puhdistus, pitkä hieronta, naamio, seerumi.

89€

Unna Nordic Saga puhdistava kasvohoito 75 min

Ihoa syväpuhdistava ja tasapainottava Unna Nordic Saga Kasvohoito tuo metsäisen hetken ihollesi havujen hoitavalla voimalla. Hemmottelevaa rentoutusta, tehokasta ja tuloksellista ihonhoitoa kotimaisella luonnonkosmetiikalla!

Kasvohoito sisältää kaksi ihoa tasapainottavaa kasvohierontaa, kuorinnan, hellän ihonpuhdistuksen ultraäänilaitteella tai mekaanisesti. Ihoa rauhoittavan kasvonaamion, tehokkaan kosteutuksen ja hoitovoiteet. Sopii kaikille ihotyypeille - erityisesti samean, tukkeutuneen ja epäpuhtaan ihon pelastus! Hoidon jälkeen iho on puhdas, kosteutettu ja virkistynyt.

85€

Kultainen Kosketus kasvohoito 75 min

Hoidon alussa lempeät, luonnolliset ja lumoavat äänimaljat sekä taianomaiset thingsat ja koshi-kello johdattavat sinut rauhoittavaan ja rentouttavaan tunnelmaan. Hoito jatkuu kasvojen lempeällä alkupuhdistuksella, heleyttävällä kuorinnalla ja pitkällä hemmottelevalla dekoltee-hartia-kasvohieronnalla. Elvyttävä ja syväkosteuttava naamio sekä ihosoluja uudistavat, aktivoivat ja ihoa korjaavat hoitotuotteet tuovat kasvoillesi kimmoisuutta ja hehkua.

Hoito sopii erinomaisesti ikääntyvälle, kosteusköyhälle, elottomalle ja stressaantuneelle iholle.

Hoito tehdään kotimaisilla Purodoré Gold -tuotesarjan mm. aitoa kultaa ja shamppanjaa sisältävillä tuotteilla, joissa yhdistyy huippuluokan luonnolliset raaka-aineet ja läpinäkyvät ainesosalistat ylelliseen käyttökokemukseen. Purodoré Gold on täysin luonnollinen, turvallinen ja tehokas ihonhoitosarja, joka lisää pisaran luksusta ihonhoitoon.

92€

Heleä kasvohoito 75 min

Raikastaa, virkistää, kosteuttaa ja kirkastaa ihoa. Sopii kaikille ihotyypeille. Hoidossa käytetään Unna Nordic tuotteita. Alkupuhdistuksen jälkeen mieto ja hellävarainen, kirkastava PHA -happokuorinta. Kasvosi saavat kosteutusta hoitovettä kerrostamalla ja kirkastusta ja heleyttä Heljä Glow seerumilla sekä Vieno -öljyseerumilla. Lopuksi antioksidanttinen naamio ja niska-hartia -alueen hieronta sekä hoitovoiteet. Hoitoon voit valita joko ultraäänipuhdistuksen tai käsittelyn gua sha välineillä. Jos haluat molemmat valitse hoidon lisäpalveluista ultraäänipuhdistus.

85€

Ultraäänipuhdistus 75 min

Tehokas, hellävarainen ja aktivoiva ihon syväpuhdistus ja kuorinta. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, ultraäänipuhdistuksen, tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen, seerumin imeytyksen ultralla, naamion ja hoitovoiteet

72€

Ekopharma Karpalo Clear puhdistava kasvohoito 75 min

Syväpuhdistava kasvohoito kaikille ihotyypeille, erityisesti epäpuhtaalle, tukkeutuneelle, runsaasti talia erittävälle, akneen taipuvaiselle iholle. Hoito tasapainottaa, puhdistaa ja kirkastaa ihoa. Hoito sisältää tehokkaan alkupuhdistuksen, syväpuhdistuksen aktiivihiilikuorinnalla sekä kirkastavan, ihoa avaavan ja ihon uusiutumista edistävän kemiallisen kuorinnan. Ihon epäpuhtaudet poistetaan mekaanisesti tai ultraäänilaitteella. Lopuksi ihon tarpeiden mukainen naamio sekä hoitotuotteet. Naamion aikana saat rentouttavan pää- tai niska-hartia hieronnan..

85€

Ekopharma Vadelma Glow kosteuttava kasvohoito 60 min

Ihoa runsaasti kosteuttava ja heleyttävä kasvohoito kaikille ihotyypeille - kosteusköyhän ja samean ihon virkistämiseen. Hoito edistää ihon kosteudensitomiskykyä ja vahvistaa ihon rakennetta. Kaksoiskuorinta uudistaa ja kirkastaa ihoa tehokkaasti tehden ihosta kimmoisan ja tasaisen näköisen. Kerroksittain iholle suihkutettava kasvovesi, raikkaat kosteuttavat hoitotuotteet ja virkistävä geelinaamio herättelevät väsyneen ihon ja siotovat ihoon runsaasti kosteutta. Naamion aikana saat rentouttavan pää- tai niska-hartiahieronnan.

70€

Ekopharma Tyrni Pro Collagen anti-age kasvo- ja dekolteehoito 75 min

Hemmotteleva, ihoa uudistava ja napakoittava kasvo- ja dekolteehoito. Hoitaa ihon valovaurioita ja estää ennenaikaista ikääntymistä. Näkyviä ikämuutoksia hoitavat ja kollageenin muodostumista tehostavat tehoaineet tuovat iholle napakkaa rakennetta ja silottavat ihon pintaa. Kemiallinen kuorinta kirkastaa ja heleyttää ihoa, tehostaa ihosolujen uusiutumista sekä tasoittaa ihon pintaa ja väriä. Hoito sisältää paljon hemmottelevaa ja ihon toimintoja aktivoivaa hierontaa. Tyrni kuningatarhoito on aikuisen ihon täydellinen hoitoelämys

.

89€

Yin Your Skin® Pro - kosmeettinen gua sha -hoidot


Yin Your Skin® Pro - kasvohoito 100 min/115€

Hoito sisältää alkupuhdistuksen ja kosteutuksen hoitonesteellä, dekolteen, kaulan, niskan, kasvojen ja hiuspohjan alueen käsittelyn jade ja bian kivestä valmistetuilla Yin Your Skin® lastoilla sekä hurmaavalla, aromaattisella Sileä -kasvoöljyllä.


Yin Your Skin® Pro - kasvohoitosarja 3/5/10 krt. (75-120min/85-115€)

Ensimmäinen sarjahoitokerta 120 min/115€ (sisältää 100min hoidon sekä kotihoidon yksilöllisen opastuksen 20min). Seuraavat kerrat valintasi mukaan 100min/105€ tai 90min/98€ tai 75min/85€. Sarjahoidon yhteydessä saat -20% yhdestä valitsemastasi Yin Your Skin® -välineestä.


Kosmeettinen gua sha - Kotihoidon opastus 30min/35€

Tehokkuutta ja tuloksellisuutta gua sha -kotihoitoon! Saatyksilöllisen, juuri sinun tarpeisiisi sopivan opastuksen ja pääset sukeltamaan yksityiskohtaisesti kosmeettisen gua shan ja Yin Your Skin® -välineiden saloihin! Opastuksen yhteydessä -10% alennus yhdestä Yin Your Skin® -välineestä.


Tulokset ovat nähtävillä kasvoilla jo yhden hoidon jälkeen, mutta sarjahoidon ja kotihoidon yhdistelmällä saat ehdottomasti parhaimmat ja pitkäaikaisimmat tulokset! Sarjahoidon kolme ensimmäistä kertaa on hyvä ottaa n. viikon välein, jonka jälkeen hoitovälejä voi pidentää.


 Sarjahoidot

Lisää tehokkuutta ja tuloksellisuutta sarjahoidolla. Kaikista kasvohoidoista kolmen kerran sarja edullisempaan hintaan -  kolmas kerta -40%. Hoitojen väli max. kuukausi. Sarjahoitoalennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin/etuihin. Gua sha -hoidoissa omat sarjahoitohinnat.


3.kerta -40%

Lahjakortti

Lahjakortti hemmotteluun, ihana antaa ja saada!

Lahjakortin tietylle summalle voit ostaa sähköisesti tämän linkin kautta 

https://booksalon.fi/hoitohuone-maisema/gift-cards  

Voit valita lähetätkö lahjakortin saajan sähköpostiin vai omaasi, jolloin voit tulostaa sen ja antaa saajalle.

Perinteiset kirjoitetut lahjakortit saat Maisemasta paikan päältä. Varaathan ostosajan etukäteen puhelimitse.